Аксесоари за вино

Аксесоари за вино

Аксесоари за вино за интериорна декорация в дома, офиса, заведението.
Оригинален подарък за всеки любител на хубавото вино.
Разнообразен асортимент от кутии за коркови тапи, поставки за винени бутилки, кутии за вино и др.

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Кутия за коркови тапи - цвят махагон (40х60см) с надпис. Стилен подарък за всички любители на хубавото вино и оригинална интериорна декорация за дома, офиса и заведението. Бележка: Корковите тапи показани на примерното изображение не са включени ..
64,00 лв.
Кутия за коркови тапи - Черно (39х65см) с надпис. Стилен подарък за всички любители на хубавото вино и оригинална интериорна декорация за дома, офиса и заведението. Бележка: Корковите тапи показани на примерното изображение не са включени в компл..
69,00 лв.
Кутия за коркови тапи - "Обгорено Дърво" (40х60см) с надпис. Стилен подарък за всички любители на хубавото вино и оригинална интериорна декорация за дома, офиса и заведението. Бележка: Корковите тапи показани на примерното изображение не са включ..
64,00 лв.
Кутия за коркови тапи - цвят орех (38х60см) с надпис. Стилен подарък за всички любители на хубавото вино и оригинална интериорна декорация за дома, офиса и заведението. Бележка: Корковите тапи показани на примерното изображение не са включени в к..
64,00 лв.
Кутия за коркови тапи - Палисандър (39х60см) с надпис. Стилен подарък за всички любители на хубавото вино и оригинална интериорна декорация за дома, офиса и заведението. Бележка: Корковите тапи показани на примерното изображение не са включени в ..
64,00 лв.
×
×
×
×
×
×
×