Други

Други

Пана от канава (платно) опънати на дървени подрамки.
Печат на канава (платно) на ретро арт постери, типографски, ретро филмови

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
"I feel lucky every day I am with you" (пано от канава) - романтичен подарък. Освен като пано от канава може да поръчате изображението и като плакат (постер), с рамка или без. ..
24,00 лв.
Карта - антична (America Novus Orbis 1596) - пано от канава Може да поръчате изображението и като плакат (постер), с рамка или без. ..
29,99 лв.
Мулен Руж - 1889 (пано от канава) Може да поръчате изображението и като плакат (постер), с рамка или без. ..
31,00 лв.
Производител: Plakati.BG
Чарли Чаплин ("Хлапето") - пано от канава - 30х45см Роден в Англия през 1889 г. Чарли Чаплин се мести в САЩ и успява де се превърне в една от най-влиятелните фигури в историята на филмопроизводството. Актьор и по-късно продуцент и композитор,..
26,99 лв.
Велика харта на свободите (пано от канава) Magna Carta - British Library Създадена през 1215 г., Magna Carta се счита за най-значимият документ в историята по правата и свободите на хората срещу аристокрацията. Тя е написана на латински език и е ..
32,00 лв.
Карта на света - антична (Orbis Terrarum) - пано от канава Наличен и като плакат (постер) тук: Карта на света - антична (Orbis Terrarum)   ..
32,00 лв.
Карта на света - антична (Stoopendaal-1730) - пано от канава Наличен и като плакат (постер) тук: Карта на света - антична (Stoopendaal-1730)   ..
32,00 лв.
×
×
×
×
×
×
×