Арт Плакати (Постери)

Арт Плакати (Постери)

Илюстрации, популярни фотографии, калиграфия, графики, графити, фентъзи арт и други форми на изобразителното изкуство отпечатани като плакати (постери).

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Лиана де Пужи е най-известната и красива куртизанка в Париж в края на XIX век и е сред най-талантливите танцьорки на сцената на известния Folies Bergère. За първата й изява са поръчани рекламни афиши от талантливия художник Пол Бертон, който като вси..
12,99 лв.
Moulin Rouge (1889) - винтидж плакат (постер) 40х50см Този плакат е оригинална декорация за вашето ателие, офис или заведение. ..
8,99 лв.
Subway Ride (от Дж.Дж. Брандо) - фентъзи арт плакат (постер) изобразяващ Джеймс Дийн и Мерилин Монро. ..
9,99 лв.
"Театърът на сенките" се заражда в Азия и е пренесен в Париж в края на XIX век. Актьорите използват сенки, за да създадат силуети на хора и животни, превръщайки играта в изкуство. Най-голям успех този тип представления жънат в програмите на известнит..
12,99 лв.
Wars End Kiss - Целувка за края на войната Заснета на Таймс Скуеър на 14 Август 1945 г., тази черно-бяла фотография пресъздава радостта на хората от края на войната. Завърнал се от фронта млад моряк в изблик на радост хваща една от медицинските се..
9,99 лв.
Алфонс Му̀ха е един от най-влиятелните художници в областта на рекламата края на ХIХ век. Роден в Чехия и творил в Париж, Му̀ха се отличава с брилянтни творби в живописта и рекламните плакати.  "Бенедиктин" (1898) е рекламен плакат, създаден от ..
12,99 лв.
"Жизмонда" (1894) е първият от серия театрални афиши, създадени по поръчка на Сара Бернар за нейните изпълнения в Théâtre de la Renaissance в Париж. Пищният и стилизиран дизайн на плаката, както и стройната и царствена фигура на Сара Бернар (каквато ..
12,99 лв.
Алфонс Мария Му̀ха е един от най-видните представители на ар-нуво. Роден в Чехия и творил в Париж, Му̀ха се отличава с брилянтни творби в живописта, рекламните плакати, декори и илюстрации. "Дамата с камелиите" (1896) е част от серия творби, създаден..
12,99 лв.
Героят на Лоренчацо в пиесата на Алфред де Мюсе представя Лоренцо Великолепни (1449-1492), най-могъщият от династията на Медичите, който управлява Флоренция в края на ХV век. Той се бори да спаси Флоренция, която е процъфтява по време на неговото упр..
12,99 лв.
Шампанското Руинар е първият производител на шампанско в света, основан през 1729 г. от Никола Руинар след като френският крал Луи XV разрешава транспортирането на вино в бутилки. През 1895 г. Андре Руинар възлага на чешкия художник Алфонс ..
12,99 лв.
"Самарянката" е пиеса, написана от Едмонд Ростанд за известната актриса Сара Бернар през 1897 г. Тя играе момиче от Самария (област в Палестина) на име Фотина, която следва Христос и чийто род изцяло приема християнството. За представяне на пиесата, ..
12,99 лв.
ACE OF SPADES Постер (плакат) - 61x91,5cm /постера е в наличност и в по-малък размер - напр. 40х60см/ Асо Пика се смята за най-високата карта в тестето, популярна също и в по-зловеща светлина като "Картата на смъртта". Красив като произведение на ..
19,99 лв.
Вълк - фентъзи арт постер 61х91,5 см. Образа на могъщият вълк предпазва от кошмарни сънища през ноща.   ..
9,99 лв.
Ед Харди (Panther 13) - арт илюстрация плакат (постер) Дон Ед Харди следва изобразително изкуство в Сан Франциско и след това (през 1973) се учи да прави татуировки от японските майстори на това изкуство. В днешни дни, Ед Харди вече не се занимав..
9,99 лв.
Ед Харди (Pink) - арт илюстрация плакат (постер), вдъхновен от изкуството и модната линия на калифорнийския татуист Ед Харди. Череп и рози на розов фон. Дон Ед Харди следва изобразително изкуство в Сан Франциско и след това (през 1973) се учи д..
9,99 лв.
×
×
×
×
×
×
×