Винтидж (Ретро) плакати

Винтидж (Ретро) плакати

Колекция от винтидж (ретро) плакати (постери).

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Adah Richmond - ретро плакат (постер) През 1870г. Ада Ричмънд създава и ръководи своята Adah Richmond Operetta Bouffe Troupe и в продължение на 5 години, трупата изнася концерти на сцената на най-престижните театри и кабарета в Ню Йорк. Рекламният..
19,99 лв.
Bieres De La Meuse (1896) - рекламен винтидж плакат (постер) на бира Рекламата на известната по това време бира във Франция е създадена от известния италиански художник Marc Auguste Bastard през 1896г. Този плакат е уникална декорация за вашия бар..
19,99 лв.
De Jazz Zanger - винтидж филмов плакат (постер) Филмовият афиш на първия пълнометражен филм със звук с участието на легендарния Ал Джолсон. Лентата е заснета през 1927 г. от Warner Bros. и бързо се превръща в хит на премиерата си в Ню Йорк, а по-к..
19,99 лв.
Лиана де Пужи е най-известната и красива куртизанка в Париж в края на XIX век и е сред най-талантливите танцьорки на сцената на известния Folies Bergère. За първата й изява са поръчани рекламни афиши от талантливия художник Пол Бертон, който като вси..
12,99 лв.
Moulin Rouge (1889) - винтидж плакат (постер) 40х50см Този плакат е оригинална декорация за вашето ателие, офис или заведение. ..
8,99 лв.
Subway Ride (от Дж.Дж. Брандо) - фентъзи арт плакат (постер) изобразяващ Джеймс Дийн и Мерилин Монро. ..
9,99 лв.
"Театърът на сенките" се заражда в Азия и е пренесен в Париж в края на XIX век. Актьорите използват сенки, за да създадат силуети на хора и животни, превръщайки играта в изкуство. Най-голям успех този тип представления жънат в програмите на известнит..
12,99 лв.
Vespa (винтидж плакат) - рекламен ретро постер на италианските скутери "Веспа". По заявка може да бъде отпечатан освен 61/91,5см и в размери 40/60 или 50/75 см. ..
19,99 лв.
Victor Bicycles литография - винтидж плакат (постер) 61х91.5см В края на ХIХ век две технологии се развиват едновременно - велосипедите и цветната литография. Известни художници от цял свят започват да създават рекламни постери за най-напредничави..
19,99 лв.
We Can Do It - WW2 политически плакат (постер) Американският графичен артист Хауърд Милър рисува по време на Втората световна война в подкрепа на силите на войната. Този постер се превръща в най-известната му творба и е наричан още "Rosie the Rive..
19,99 лв.
Алфонс Му̀ха е един от най-влиятелните художници в областта на рекламата края на ХIХ век. Роден в Чехия и творил в Париж, Му̀ха се отличава с брилянтни творби в живописта и рекламните плакати.  "Бенедиктин" (1898) е рекламен плакат, създаден от ..
12,99 лв.
"Жизмонда" (1894) е първият от серия театрални афиши, създадени по поръчка на Сара Бернар за нейните изпълнения в Théâtre de la Renaissance в Париж. Пищният и стилизиран дизайн на плаката, както и стройната и царствена фигура на Сара Бернар (каквато ..
12,99 лв.
Алфонс Мария Му̀ха е един от най-видните представители на ар-нуво. Роден в Чехия и творил в Париж, Му̀ха се отличава с брилянтни творби в живописта, рекламните плакати, декори и илюстрации. "Дамата с камелиите" (1896) е част от серия творби, създаден..
12,99 лв.
Героят на Лоренчацо в пиесата на Алфред де Мюсе представя Лоренцо Великолепни (1449-1492), най-могъщият от династията на Медичите, който управлява Флоренция в края на ХV век. Той се бори да спаси Флоренция, която е процъфтява по време на неговото упр..
12,99 лв.
Шампанското Руинар е първият производител на шампанско в света, основан през 1729 г. от Никола Руинар след като френският крал Луи XV разрешава транспортирането на вино в бутилки. През 1895 г. Андре Руинар възлага на чешкия художник Алфонс ..
12,99 лв.
×
×
×
×
×
×
×