Известни Личности

Известни Личности

Плакати (постери) на популярни личности оставили ярка следа след себе си в света на спорта, политиката, науката, музикалната и филмова индустрия.

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Васил Левски - "Дела трябват..." - плакат (постер) 40х50см, репродукция на маслен портрет. "Дела трябват, а не думи." е призивът на Васил Левски през далечната 1872 г. в писмо до Любен Каравелов. Силата на призива остава и до днес в сърцата на вси..
10,99 лв.
Васил Левски - "Народе???" - Посланието на Левски - плакат (постер) с цитати, размер: 50х70см Известен като "Апостолът на свободата" заради организацията за освобожедение на България и възстановяването на държавата, той пътува по страната и създав..
13,99 лв.
Христо Ботев - "Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира." Плакат (постер) на Христо Ботев с цитат - репродукция на портрет с маслени бои. ..
19,99 лв.
Цар Симеон I Велики - плакат (постер), репродукция на портрет с маслени бои - худ. Ангел Иванов Цар Симеон I Велики е цар на България от 893 до 927 г. по време на Първата българска държава. Успешните войни на Симеон срещу Византия и сърбите довежд..
19,99 лв.
Кирил и Методий - "24 май Ден на Българската просвета и култура и на славянската писменост " - 61х91.5см Денят на българската просвета и култура и на славянската писменост е български официален празник, честван на 24 май. На този де..
19,99 лв.
Мерилин Монро (Comic Style) - плакат 61х91,5см Този постер (плакат) е оригинален подарък за всички почитатели на Мерилин и елегантна декорация за стената на вашия дом или заведение. ..
18,99 лв.
Мерилин Монро (Lipstick) Този постер (плакат) е оригинален подарък за всички почитатели на Мерилин и елегантна декорация за стената на вашия дом или заведение. ..
9,99 лв.
×
×
×
×
×
×
×