ОРИГИНАЛЕН ПОДАРЪК ИЛИ КАКВО ДА ПОДАРИМ НА ХОРА С ВЪЗМОЖНОСТИ?

Публикувано от в Съвети на Юни 07, 2015 . .

Идеи за вашия уникален подарък

Налагало ли Ви се е да избирате подарък за някой, който може да си позволи всичко (или почти всичко)? Този тип хора обикновено не се колебаят да излязат и просто да купят това, което им се е приска и е малко вероятно да им подарите нещо, което те все още нямат. В такива случаи се налага да проявите креативност в намирането на подходящ подарък. Подаряването на уникален подарък, който вие самите сте изработили би показало, че сте човек, който го е грижа. Ако сте пред подобно творческо предизвикателство, помислете за подарък, който да е едновременно незабравим и съдържателен. Такъв подарък е специално отпечатан плакат или канава от снимка.

Избирането на подходящите снимки за вашият подарък е от голямо значение за ефекта, който целите да постигнете. В зависимост от повода и човека, на когото избирате подарък може да се спрете на снимки от неговото детство, лични спортни или професионални победи или дори снимки на домашния любимец. Детските усмивки и малките котенца или кутрета са чудесен повод за стоплящи спомени, които получателят ще оцени.

Още по-добра идея може да се окаже използването на много снимки, направени през годините, показващи различни мигове от техния живот. Можете да използвате снимки на вас и получателя (рожденника) и да ги съчетаете със снимки от събития и хора, които са направили познанството между вас специално. Направете колаж или мозайка, за да получите интересен ефект и изненадващо представяне.

Печат върху пано (канава) 

Изключителният вид на канавата създава усещане за вечност и придава аристократичен и елегантен вид на всяка стая, особено ако използвате стари черно-бели снимки. Снимките обикновено се отпечатват на пано с помощта на високотехнологични принтери, достатъчно прецизни, за да отразят и най-малкия детайл от снимката, превръщайки я в произведение на изкуството.

Снимки, отпечатани на канава са сред най-уникалните и креативни произведения, които човек може да сътвори. Те могат да бъдат превъзходен подарък за вашето семейство, приятели и колеги, тъй като са лични, ценни и на достъпна цена.

На какъвто и ефект да се спрете, платно с отпечатана специално подбрана от вас снимка ще покаже на избрания човек, че сте се потрудили и отделили достатъчно време и усилия, за да създадете подарък, който е толкова специален, колкото и получателя му!

Последна редакция: Март 24, 2016

Сходни Продукти:

×
×
×
×
×
×
×