7 СЪВЕТА ЗА ПЕРФЕКТНА СНИМКА НА ДОМАШНИЯ ЛЮБИМЕЦ

Публикувано от в Декорация за стена, Съвети на Юни 07, 2015 . .

Без никакво съмнение снимките на домашни любимци са едни сред най-подходящите за отпечатване върху канава (синтетично платно) или плакат и превръщането им в незабравим спомен за нашето семейство. Причините за това са много. Комбинацията от цветове и излъчването, което тези фотографии притежават си заслужават отпечатването и превръщането им в декорация за нашия дом. Съществуват стотици начини да превърнете снимката в картина и да създадете уникално и красиво произведение на изкуството, което да стопли атмосферата вкъщи.

Не е нужно да бъдете професионален фотограф, за да направите перфектното за отпечатване платно (канава) или плакат снимка на вашия домашен любимец. С бързото развитие на дигиталната фотография става все по-лесно да уловите специалните моменти в живота на вашия домашен любимец и да запазите спомена за вас и вашето семейство.

С минимално оборудване, малко предвидливост и въображение бихте могли да постигнете страхотни резултати, особено ако планирате да създадете портрет на вашия домашен любимец, който да бъде отпечатан на канава или плакат, рамкиран и окачен на стена във вашия дом.

Ето някалко препоръки как да стане това:

1. Правете снимки на вашия любимец в нормалната му среда. Не се опитвайте да създадете изкуствена ситуация и насила да накарате вашето куче или котка да ви съдействат за това. Дори и кучето / котката да са послушни, снимката няма да отрази естествения им чар. Използвайте играчки и вкусотии, за да привлечете вниманието на домашния си любимец. Една фотосесия преди нормалното време за хранене обикновено прави животното по концетрирано (освен, ако това не е нормалното време за дрямка).

2. Преди да извадите фотоапарата, изкуствените светлини или трипода се приближете ниско до нивото на очите на домашния си любимец и му дайте време да свикне с близкия контакт.

3. Правете къси фотосесии с чести почивки за игра и смяна на задния фон и реквизита. Говорете тихо и се опитайте да звучите колкото се може по-естествено. Избягвайте да давате заповеди докато правите снимките (това в зависимост каква снимка искате да постигнете). Добре е да имате помощник, който да напътства любимеца ви, докато вие се концентрирате върху намирането на перфектния ъгъл на заснемане.

4. Запознайте се добре с фокусната дистанция на своя фотоапарат. Приближете се максимално близо или използвайте ZOOM фукнцията, за да получите добри снимки без замъгляване на задния план.

5. Ако домашния ви любимец е много активен, правете снимки в движение. Използвайте настройките за бързо движещи се обекти (проверете и за възможността за правене на последователни снимки) и издебнете онзи „висок скок” или „специален номер”, който ще направи снимката незабравима. Можете да фокусирате обектива върху едно единствено място и да изчакате домашния си любимец да премине от там. Ще се изненадате приятно от резултата!

6. Правете много снимки. За да получат перфектната снимка, професионалните фотографи винаги правят множество снимки от различни ъгли. Влезте в ритъм и просто не спирайте да снимате. Едно от предимствата на цифровите фотоапарати е, че можете да направите колкото снимки искате и после да изтриете несполучливите.

7. Ако не сте сигурни за осветлението, правете снимки с един и същ ъгъл на заснемане, но с различни настройки на фотоапарата или използвайте автоматичните настройки и променяйте дистанцията.

Следващия път, когато избирате декорация за стената на своя дом или офис, защо не обмислите идеята за специална снимка на вашия любимец предварително. Резултатите могат да бъдат зашеметяващи!

Постери.БГ доставя най-доброто качество при печат на канаваца. С използването на най-добрите материали, софтуер и принтери, може да сте сигурни, че снимките, запазили най-скъпите ви спомени, ще бъдат красиво уловени върху канаваца. Ние отпечатваме снимки върху канаваца всеки ден и сме горди с качеството, което постигаме и достъпните цени, които предлагаме.

Последна редакция: Март 24, 2016
×
×
×
×
×
×
×